zondag 17 juli 2011

Little Grandmother - In je kracht staan

In dit interview met Little Grandmother in Glastonbury praar Solara An-Ra met haar over de basisprincipes van het “In je kracht komen te staan”. Wanneer je in je kracht staat voel je je zelfverzekerd, blij en heb je het gevoel een doel in je leven te hebben. Om dit te bereiken kun je een aantal dingen doen:

·         Angst loslaten – angst voor het onbekende, angst voor de toekomst, angst dat iemand controle over je heeft, angst om een krachtige lichtwerker te zijn! Stap uit de angst en het monster wat je vreest zal als een zeepbel uit elkaar spatten.
·         Heb vertrouwen dat je in staat bent om vanuit je buik te voelen wanneer iets van het licht afkomstig is of niet. Je onderscheidingsvermogen is een natuurlijke gave waarmee je geboren bent. Kiesha zegt dat als je je goed voelt, dit een teken is dat je verbonden bent met je hoger zelf :)
·         Hou van je zelf! Accepteer jezelf zoals je bent, hier en nu, en niet wanneer je bent veranderd, meer hebt bereikt enz. Stel geen voorwaarden aan de liefde voor jezelf.
·         Kies ervoor om dienstbaar te zijn, op wat voor manier dan ook. Of het nu iets groots of kleins is, of het voor mens of dier is , vertrouw erop dat alleen al je intentie om dienstbaar te zijn je pad naar het licht zal activeren.
·         Kies iets waarop je je wilt richten zoals bijvoorbeeld; meer liefde, geluk en vrede in je leven. Waar je je op richt, daar zul je meer van ontvangen dus als je je goed wilt voelen, richt je dan op die delen van je lichaam die goed voelen en wees daar dankbaar voor. Denk niet aan de delen die pijn doen of niet goed functioneren. Richt je op schoonheid, liefde, goede vrienden en al het goeds wat je nu al hebt.
·         Kijk niet langer naar het nieuws. Je bent niet onverantwoordelijk als je ervoor kiest om niet langer naar de dagelijkse rampenverslaggeving te kijken, tenzij het jouw ‘missie’ is om meer licht in de politiek te brengen of om te helpen in getroffen rampgebieden. Of, zoals Little Grandmother voorstelt, houd jezelf op de hoogte van wat er in de wereld gebeurd en zend dan liefde uit naar de negatieve zaken in plaats van zelf in die negativiteit te blijven hangen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten