vrijdag 6 januari 2012

Japanse prinses heeft schokkende boodschap over 2012

Bizar... gisteravond heb ik eindelijk de film 2012 gezien en ik dacht nog... zo erg zal het niet zijn. Dat kan niet. Maar tot mijn verbazing zie ik vandaag deze videoboodschap van Prinses Kaoru Nakamaru van Japan die best veel overeenkomsten heeft met de film. Ze spreekt over 21 december 2012 (de einddatum van de mayakalender en uitlijning van verschillende planeten en de zon) wanneer de aarde zal veranderen (shift) en er 3 dagen van complete duisternis zullen zijn. Ze vertelt dat de elite aan deze shift probeert te ontsnappen o.a. via ondergrondse basis. Ze geeft aan dat de enige manier om er aan te ontsnappen is om vanuit je hart te leven.

Voor wie niet bekend is met deze materie zal het moeilijk voor te stellen zijn maar er zijn zoveel verschillende mensen die dit verhaal bevestigen dat we in ieder geval rekening mogen houden met de mogelijkheid dat er op zijn minst een kern van waarheid in schuilt. Dat wil niet zeggen dat het werkelijk zo zal gebeuren maar het is te makkelijk om je ogen hiervoor te sluiten en te zeggen: ik geloof het niet, het kan niet. We hoeven het komende jaar echt niet in angst te leven. Als het gebeurt dan gebeurt het toch wel. Maar het kan geen kwaad om je ogen en oren goed open te houden.

Update 7-1: De video was verwijderd vanwege auteursrechten. Onderstaande doet het (vooralsnog) wel.

10-1: De video's worden van  youtube verwijderd vanwege auteursrechten (of omdat bepaalde mensen niet willen dat deze boodschap wordt doorgegeven?). Laat het even weten als ie het niet doet via het reactie formulier. 











3 opmerkingen:

  1. het filmpje is niet langer beschikbaar. Je kunt het dus niet meer kijken.Jammer, er zijn blijkbaar mensen die willen voorkomen dat we dit zien. J.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor het melden, ik heb het aangepast.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Filmpje prima ontvangen op 26-3-2012. Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen