dinsdag 31 januari 2012

Doreen Virtue over 2012

In onderstaande video praat Angellady Doreen Virtue over 2012. De informatie krijgt zij door via haar contact met de engelen m.n. van Aartsengel Michael.


Een korte samenvatting:

De mayakalender komt tot een eind. De aarde verandert maar zij zal niet vergaan. Er zijn altijd natuurrampen geweest zoals aardbevingen, overstromingen etc.

Het is belangrijk om onszelf te ontdoen van negatieve energieën. We kunnen de klachten (zoals moeheid, duizeligheid en verwardheid) verzachten door onszelf te reinigen door te bidden, baden in zeezout, zonlicht, omgaan met dieren, ons te omringen met bloemen, of het gebruik van kristallen (zoek goede kristallen en reinig ze voor gebruik).

Met goede kristallen kunnen we de regenboogenergie weer in huis halen. Vroeger hadden we volop regenboogenergie maar doordat onze lucht vervuild is kan deze energie niet meer bij ons komen. Ons lichaam verlangt er echter wel naar, denk aan onze chakra's, dat is onze innerlijke regenboog.

We moeten werken aan vergeving en niet blijven hangen in negativiteit.

Er staat niets vast wat betreft 2012, het hangt mede af van het collectieve bewustzijn van de mens. Als we ons massaal richten op een jaar vol rampen...dan  kan dat gebeuren. Als we ons allemaal richten op een betere wereld, een nieuw begin, liefde, gezondheid en overvloed... wie weet wat voor  moois ons dan nog te wachten staat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten