maandag 17 oktober 2011

Occupy the world!

Het is ongelooflijk. Er is een ware revolutie aan de gang. Wereldwijd gaan duizenden mensen de straat op om te laten zien dat ze genoeg hebben van de manier waarop onze wereld in elkaar zit.
Is het toeval dat het juist nu gebeurt? Aan het einde van 2011, vlak voor het magische 2012? Of is het een gebeurtenis die in de sterren is geschreven? Maya expert Carl Johan Calleman is er van overtuigd dat de Maya kalender eindigt op 28 oktober 2011, slechts enkele dagen vanaf nu. Dat de Maya kalender eindigt wil overigens niet zeggen dat de wereld vergaat maar wel dat er een tijdperk eindigt. Misschien doelen ze op het financiƫle tijdperk ;-)
Onderstaande clip van de film The Dictator met Charlie Chaplin illustreert dat wat er nu gebeurt al heel lang wordt voorzien, al was het alleen nog maar door de filmmakers. Er is een bepaald aantal mensen met dezelfde visie nodig om voor een omslagpunt te zorgen; als genoeg mensen een bepaald idee of overtuiging hebben dan zal de massa vanzelf mee gaan. En dat is precies wat er nu gebeurt met de Occupy beweging.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten