zaterdag 2 juni 2012

Venus transit 6 juni


Op 6 juni is er in ons land een zeldzaam verschijnsel te zien: een Venusovergang, ook wel Venus Transit genoemd. Venus trekt dan als een donkere stip  voor de zon langs. De eerstvolgende keer dat dit weer gebeurt zal  in 2117 zijn.

Wat het echt speciaal maakt is dat deze Transit een heel bijzondere astronomische betekenis heeft. Zij kondigt volgens verschillende oude profetieën de geboorte van een nieuwe tijd aan. Venus wordt geassocieerd met het vrouwelijke, schoonheid, sensualiteit en liefde. Het vrouwelijke zal door de transit weer in balans komen met het mannelijke wat nu overheerst. Wat we dan geboren zien worden is medemenselijkheid, compassie, delen, gelijkwaardigheid, schoonheid, creativiteit en liefde.

Het is tijd om ons met elkaar te verbinden zodat wij weer gaan leven met ons hart. Dat is de boodschap van Venus.

Wil je deze bijzondere gebeurtenis meemaken en delen met anderen? Dat kan. Wereldwijd worden op bijzondere plaatsen bijeenkomsten gehouden. Op www.worldgathering2012.com is te zien waar ter wereld deze bijeenkomsten plaats zullen vinden. In Nederland is een bijeenkomst in Amersfoort op het LieveVrouwenplein. Je bent welkom om deel te nemen op 6 juni van 19.15 - 21.30 uur. Het dragen van lichte kleding is gewenst.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten