donderdag 10 november 2011

11-11-11


Wat een bijzondere datum...
In de ‘gewone’ wereld is het vooral een populaire datum om te gaan trouwen maar in de spirituele wereld heeft deze datum een veel grootsere betekenis. Het schijnt dat er op 11-11-11 een positieve golf van energie vrijkomt die ons en onze planeet naar een hogere frequentie zal gaan tillen. Een moment waarom nog meer mensen zullen ontwaken en hun ogen gaan openen voor de werkelijkheid. Er gaan geruchten dat dit een dag zou kunnen zijn waarop zich schokkende gebeurtenissen kunnen voordoen. Gezien de huidige perikelen binnen de EU zou dat zo maar eens kunnen. Er wordt - vooral in gechannelde berichten-  ook gesproken over  het openen van een ‘portal’ of een kosmische poort die een eerste verbinding tussen de 3e en de 5e dimensie zal leggen.
Op het moment dat 11.11.11 zal ingaan is het bovendien volle maan. Al met al belooft het een bijzondere dag te worden. Misschien zullen de gevolgen van 11.11.11 niet direct zichtbaar zijn maar voor velen zullen ze zeker wel voelbaar zijn.
Evenementen
Op 11-11-11 zullen veel evenementen plaatsvinden. Hieronder een greep uit het grote aanbod.
In Los Angeles wordt het Crystal Skull Event gehouden. Een grote groep Maya ouderen zal aanwezig zijn om ‘the Ceremony of the Thirteen Crystal Skulls’ uit te voeren, voor het eerst in plein publiek. De laatste keer dat deze ceremonie heeft plaatsgevonden is 26.000 jaar geleden.
Flashmob meditatie in Amsterdam meditatie op de Dam in Amsterdam. Neem een kussen en een kaarsje (beschermd tegen de wind) mee.  
Dag van de duurzaamheid ,een initiatief van Urgenda
De winnaar van de wedstrijd ‘meest duurzame merk van 2011’ bekend gemaakt
Er zijn nog vele andere meditaties die regionaal of op afstand bij te wonen zijn o.a. een stargate meditatie, een engelen meditatie, gezamenlijke natuurwandelingen en nog vele anderen. Via Google of andere zoekmachines kun je vast iets vinden wat bij jou past. Voor degene die het liever iets minder ‘zweverig’ houdt: geniet gewoon van deze bijzondere dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten